Jobba hos oss

Förskollärare till Drottningholms Montessoriförskola 

Om dig

Vi söker förstärkning till vårt fantastiska arbetslag. Vi är en liten förskola som ligger naturskönt intill Drottningholms slottspark på Lovön. Vi söker dig som är positiv, framåt och som har ett stort intresse för pedagogik. Du har en god samarbetsförmåga och har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Din profil

Vi söker en förskollärare. Det är ett extra plus om du har erfarenhet av montessoripedagogik, men det är inte ett krav. Då vi har ett välfungerande arbetslag med erfarna pedagoger ser vi en möjlighet för dig som är nyexaminerad att kunna utvecklas hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss kommer du ta eget ansvar samt att du kommer vara en del i vårt arbetslag. Utifrån montessoripedagogiken kommer du vara med och planera den pedagogiska verksamheten. 

Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ vilket innebär att du kommer ha en nära kontakt mellan styrelsen, föräldrar och pedagoger. Du kommer även ha stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten och det egna arbetet. Då förskolan är belägen naturskönt väver vi samman pedagogik med skogen och naturen runt omkring oss. Vi har även tillgång till idrottshall intill förskolan. 

Om anställningsvillkoren

I tjänsten ingår fria pedagogiska luncher, arbetsskor och -kläder samt tillgång till friskvårdsbidrag. Förskolan har kollektivavtal. Heltidstjänst och lön enligt överenskommelse.

Om oss

Drottningholms Montessoriförskola ligger naturskönt intill Drottningholms slottspark på Lovön, Ekerö kommun. Goda kommunikationer finns. Vi bildades 1997 och är en ekonomisk förening som drivs som ett föräldrakooperativ. Vi är 32 barn och sju pedagoger fördelat på två avdelningar, en för de yngre barnen och en för de äldre. Här står barnen och den egna lusten att lära i centrum. Med montessoripedagogiken som grund jobbar vi för att se barnen så att de kan utveckla sina förmågor. Tryggheten som pedagogerna skapar med sin närvaro och sitt bemötande ger en utvecklande och lärorik plats för barnen. Förskolan har erfarna pedagoger som trivs tillsammans, engagerade föräldrar och stabil ekonomi.

Kontaktuppgifter

Camilla Backlund
Personalansvarig
E-post: info@dmfs.se
Tel: 070–682 72 29

Adress

Drottningholms Montessoriförskola
Skolallén 1, 178 93 Drottningholm
Tel: 076–213 55 62
E-post: info@dmfs.se

Sök jobbet senast den 8 januari 2018.

Ansökningssätt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan skickas till info@dmfs.se